23 oct. 2010

Intimitate

Nu sunt prea multe lucruri pe care să mi le explic..Poate că ideea că îi plăceam m-a făcut să-l plac şi eu, poate că dupa o relaţie plicticoasă ai nevoie de o îmbrăţişare adevărată, nicidecum de una grabită.

Ne-am trezit îmbrătişati şi totul s-a întâmplat mult prea repede. Indelung timp am rămas înlăntuiti, având convingerea că e doar o situaţie care nu se precipită şi care îţi dă posibilitatea să ţi-o doreşti singură, s-o anticipezi.

După lunga pauză de după îmbrăţişare ne-am sărutat cu precauţie, fără să simulăm o devorare reciprocă. Al doilea sărut a fost o explorare atentă, jucauşa.

M-am desprins de el...Nu înţelegeam ce se întamplă, dar nici nu aş fi vrut să mă gândesc. Calm, mi-a rostit numele şi m-a întrebat ce s-a întâmplat. Am zâmbit si aş fi vrut să-i spun cât de frumos e să-ţi auzi numele în asemenea situaţii. Cu toate că suntem practic nişte necunoscuţi, îmi ştie numele, şi-l aminteşte, îl pronunţă şi acest lucru dă un sens de apartenenţă unul altuia, de nevoie reciprocă de înţelegere, creează intimitate.

Intimitate incipientă, intimitate ce se dezvoltă în jurul sentimentului de linişte interioară şi al dorintei de a avea tot mai mult.

Voi cum ati defini intimitatea?

8 comentarii:

  1. starea aia călduţă, de la un pahar de vorbă, youtube şi zâmbete complice:)

    RăspundețiȘtergere
  2. @Camelia: Foarte frumos, mai ales partea cu zambete complice:)

    RăspundețiȘtergere
  3. intimitatea nu se defineste
    altfel nu e intimitate.... ci e ceva public.
    apropo ... Cristina,ce sa intamplat?

    RăspundețiȘtergere
  4. @Black Angel: :D Da..nu se defineste...Ma refeream la modul in care o percepeti..:-D

    RăspundețiȘtergere
  5. Noi doi, armonie, incredere, romantism, discutii, cafea. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. @Nice: O descriere perfecta pentru o duminica frumoasa :)

    RăspundețiȘtergere