25 oct. 2010

Intotdeauna

Atunci când ne dorim ceva cu adevărat, cu siguranţă vom gasi o modalitate pentru a încerca. Dacă nu ne dorim vom găsi doar o scuză pentru a evita ceea ce se încearcă.

Uneori suntem mult prea hotărâţi, alteori ne trebuie timp pentru a înţelege ceea ce ne dorim. Întotdeauna există uneori si alteori, dar cu siguranţă în ambele cazuri suntem dispuşi să ne jucăm şi ultima carte doar pentru a avea confortul psihic că am încercat.

Apoi vine un moment cand nu mai contează uneori şi alteori, pentru că întotdeauna poate exista un nou început, o zi in care să încetăm să ne gândim la toate lucrurile pe care până atunci le considerăm prioritare. Şi chiar astăzi poate fi o astfel de zi…o zi în care totul poate fi raportat doar la dorinţa de a zâmbi.

8 comentarii:

  1. Deşi sunt extrem de tristă, azi îmi aştern zâmbetul pe buze... pentru că articolul tău mi-a oferit un mic imbold. Ai dreptate, merităm mai mult decât lacrimi, merităm din când în când să ne oferim câte un zâmbet.... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @Zenna: Ma bucur foarte mult ca articolul ti-a fost de ajutor si sper sa reusesti sa treci peste aceasta stare. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. îmi place faza cu zâmbetul:) ce nu zice nimeni însă e că poţi zâmbi non-stop; dacă e să nu fie, apăi nu e:(

    RăspundețiȘtergere
  4. @Camelia: Bine spus, putem zambi non-stop :) Asa este, daca nu e sa fie tre' sa ramanem pozitivi si sa incercam sa acceptam asta cu zambetul pe buze. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. hmm...uşor de spus; mai greu de făcut, da' promit să-ncerc:)

    RăspundețiȘtergere
  6. @Camelia: Cred ca atunci cand reusim sa ne obisnuim cu atitudinea aceasta, percepem multe lucruri altfel:P Sper sa reusesti :)

    RăspundețiȘtergere
  7. nu intotdeauna avem timpul necesar pentru a intelege ce ne dorim; si dee multe ori ... cand am inteles, e deja prea tarziu :)
    In rest.... zi cu zambete sa ai

    RăspundețiȘtergere
  8. @Black Angel: Hmmm..nu cred ca e prea tarziu; chiar si atunci mai putem cantari lucrurile pentru a vedea daca ceea ce ne dorim este posibil.

    Mersi :) O zi cu multe zambete sper sa ai si tu :D

    RăspundețiȘtergere