7 iul. 2010

Relaţii secrete

Cât de mult putea să mai viseze? O dorinţă ascunsă începea să devină realitate. Iniţial, şi-a dorit să creadă că şi acum va fi doar un entuziasm trecător. Insă, pe măsură ce îl cunoaştea, începea să simtă că atunci când chiar îţi place de cineva, dorinţa şi entuziasmul nu se mai temperează. Din contră, vrei să afli tot mai mult, gândurile şi întrebările referitoare la el încep să se întreacă, dar la un mod frumos, plin de nerăbdare. Toţi îi observau zâmbetul şi ar fi vrut să-i ştie cauza. Ea continua să zâmbească, fără să spună ceva, pentru că aceasta este taina ei şi nu putea fi alterată de păreri sau sugestii. Fiecare conversaţie, zâmbet şi întalnire începeau să se transorme în pasiune ei secretă. Nu o mai interesa altceva, pentru că după mult timp, reuşea din nou să zâmbească din tot suflet. El era cauza, iar ea îşi dorea să păstreze totul doar pentru ea.

Astăzi vă întreb ce părere aveţi despre relaţiile secrete? Secret în sensul în care, între două persoane există o conexiune frumoasă, dar în public păstrează distanţa. Un salut timid, câteva întrebări simple, dar altfel nici nu ai crede că se cunosc. Secret, în sensul în care acesta poate fi încă un ingredient care să aducă ceva pozitiv relaţiei respective. Care ar fi motivele care v-ar îndemna să aveţi o relaţie secretă?

12 comentarii:

  1. O relatie secreta nu se tine mult timp secreta :))
    tocmai pentru ca devine o pasiune si nu te mai intereseaza altceva! E destul de vizibila chiar daca e "secreta"

    depinde daca e relatie extra sau unica!
    Motivele ar fi aceleasi ...pentru care te indragostesti! sau ai o relatie care nu e secreta doar ca nu zici nimanui!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Black Angel: Sa spunem ca este relatie unica. Hmmm, depinde...stiu unele relatii care au fost secrete de la 6 luni pana la 2 ani si nimeni nu ar fi banuit :D Probabil ca in cazul relatiilor extra te staduiesti mai mult sa ramana secreta, dar poate ca in cazul relatiilor unice este posibil ca asta sa devina ceva natural, care sa dea mai mult farmec. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Unele relatii sunt secrete pentru ca altfel nu permite societatea, ca sa zic asa...
    Si chiar daca ar permite, cred ca o relatie, oridecare ar fi ea, e frumos sa fie tinuta in dormitor :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @ iulia :-) Cred ca e a doua oara in câteva zile in care aud de la tine chestia cu relatia care trebuie tinuta in dormitor. Dar alte zone nu mai exista? Sufrageria... biblioteca... bucataria...de ce crezi tu ca totul se intâmpla numai si numai in dormitor?

    @ Alexandra, touche!, again....Ca sa pot da un raspuns la intrebari am mai intâi eu o intrebare: ce inseamna "relatie"? Pentru ca am observat ca multa lume intelege prin "relatie" numai amantlâcul. Ti-o tragi cu xyz si iaca-ta relatia. Adica...daca cineva iti e foarte drag, suficient de drag incât sa consideri ca ai o "relatie" neechivoca, dar nu ai ajuns cu ea (sau el, ma rog) in dormitor, ca sa utilizez coordonatele spatiale ale Iuliei, asta e "relatie"?

    RăspundețiȘtergere
  5. @Dragos: :) Relatia, asa cum o vad eu si cum ma refer si aici, include tot: de la o plimbare in parc, in film, un suc...pana la dormitor. Absolut tot ce ai face intr-o relatie pe care nu o tii departe de cei cunoscuti. Oricum, ce se intampla in dormitor...cam acolo ramane. :D Cred ca mai interesant ar fi daca ne gandim la o relatie care nu este bazata doar pe sex :D

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Alexandra, multumesc pentru faptul ca m-ai lamurit. Da, e mai interesant. Si e mai interesant pentru ca eu n-am inteles niciodata de ce e blamata o relatie initial secreta (sa zicem) care se bazeaza pe sex. Adica...daca mie imi e draga o persoana...iar cu acea persoana imi e suficient daca dansez de exemplu...sau, stiu si eu?, fac o plimbare ... care-i baiul?

    Motivul unei relatii secrete? O admiratie pentru o persoana peste masura conventionala. Si sa zicem ca nu-mi permit ca aceasta chestiune sa fie publica.

    Aici exista o problema legata de perceptia societatii, asa cum zice si Iulia. In cazul in care, din anumite motive, relatia trebuie sa fie conspirativa, indiferent cum se manifesta (suc sau sex), eu cred ca e problema partilor implicate. Personal....nu blamez pe nimeni. Nu pot spune ca sunt pro sau contra. Pentru ca...nimeni nu e perfect.

    RăspundețiȘtergere
  7. @Dragos FRD: Intr-adevar, care e baiul? :) Nu e treaba nimanui, nu vad de ce unele persoane isi gasesc de comentat. :D

    Interesant motivul pe care l-ai ales. Si totusi, daca aceasta persoana ti-ar placea atat de mult, la un moment dat ai fi tentat sa o faci publica? Sau altfel spus, ai risca pentru asta?

    Sunt de acord cu tine, e strict problema partilor implicate si o relatie ar trebuie sa fie cat mai privata si nu admirata, comparata, alterata, etc...de absolut nimeni. :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca este o relatie totala, nu doar una bazata pe sex, chiar nu vad de ce ar fi tinuta in secret de cei doi. Poate doar daca ar fi colegi de serviciu, daca intre ei ar fi o diferenta uriasa de varsta(desi acum nu se mai tine cont nici de asta), daca cei doi ar proveni din civilizatii diferite... Habar nu am, acum nu mai dai nimanui socoteala pentru faptele tale, nu ai de ce sa te ascunzi. A, gata, am gasit, secreta e atunci cand cei doi au aceeasi orientare sexuala. :)))) Sunt pusa pe sotii in dimineata asta, nu ma lua in seama. :P

    RăspundețiȘtergere
  9. @Summer: Ma bucur ca esti pusa pe sotii :P :)) Amuzant motiv, dar de multe ori nici relatii in carecei doi au aceeasi orientare sexuala nu prea mai sunt secrete.

    Hmmm...sa zicem ca iti place o persoana atat de mult, incat vrei sa o pastrezi doar pentru tine...fara sa existe niciun motiv pentru care cineva ar avea de comentat. In final, sa spunem ca optez pentru discretie, doar pentru ca poate da mai mult farmec relatiei :D

    RăspundețiȘtergere
  10. @ Alexandra, raspunsul e "nu", si am motive bine intemeiate. Iti voi spune, poate, altadata :-)

    "In final, sa spunem ca optez pentru discretie, doar pentru ca poate da mai mult farmec relatiei". Destul de corect :-)

    RăspundețiȘtergere