19 oct. 2010

Vise de rezerva..

Un pas înainte şi doi înapoi..

Doi paşi înainte şi unul înapoi..

Egalitate..Dezorientare.. Încotro? Am jucat, am pierdut. Am jucat, am câştigat..Dar ce contează e că am jucat, fără să încerc să accelerez mersul lucrurilor.

Acum încotro se îndreaptă paşii? Poate spre vise de rezervă? Vise ce nu necesită atât de mult efort sau aşteptare sau încercări, vise pe care poate mi le doream de la început, dar a fost nevoie de un mic ocol pentru a fi sigură de ele.

Voi aveţi vise de rezervă?

16 comentarii:

  1. Da, am, daca am inteles bine mesajul. Sa zicem ca imi propun realizarea unui plan. Pe masura ce ma gândesc mai bine la el, pe atât imi dau seama ca e imposibil de rezolvat. Iar visul de rezerva este "stii ce?, hai sa o lasam pe alta data, pâna atunci sa ne informam mai bine". Intotdeauana partea de documentare a fost mai simpla si mai distractiva...

    RăspundețiȘtergere
  2. nope, fără vise de rezervă; doar vise mari, greu de realizat...

    RăspundețiȘtergere
  3. @Dragos: Da, cred ca si amanarea poate fi o varianta a viselor de rezerva. In fond, ceea ce invatam cand ne documentam ne poate fi mult mai de folos pentru alt vis sau intr-o alta situatie :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Camelia: Mult succes in realizarea lor :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am vise de rezervă, doar soluții la situațiile ce se ivesc. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. @Roxana: Foarte bine ca esti pregatita pentru orice situatie :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu prea am nici visuri. Sau mai bine zis, nu mai am. Doar dorinte. Visurile mele nu au sanse de a se transforma vreodata in realitate. Uneori viata imi ofera frumoase surprize...

    RăspundețiȘtergere
  8. Da am,daca nu mi se realizeaza unul trec la cel de rezerva,poate am mai mult noroc:)

    RăspundețiȘtergere
  9. @Nice: In cazul acesta sper ca dorintele tale sa se implineasca si sa te duca acolo unde doresti sa fii :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Cum spunea si Nice, am doar dorinte.:)

    Din pacate sau din fericire:)(depinde de situatie) nu prea stiu sa nu accelerez lucrurile. Mai ales cand am dubii in privinta lor. Trebuie sa stiu, nu sa ma indrept spre rezerve:)pentru ca mintea mea oricum ramane la ceea ce inca nu e "atins" si merita "jucat"...

    RăspundețiȘtergere
  11. @Roxana: Bine spus :) Daca nu ne dam seama ca visul initial nu poate fi atins, cred ca va esua si visul de rezerva ::)

    RăspundețiȘtergere
  12. Si ce mai vise!Cred ca atac doar visele,mai degraba visul nascut naste altul de aceeasi speta sau se divid de fiecare data complexe.E frumos sa n-ai stabilitate,e frumos sa se prinda visele in dansul tau,fara sa aiba pretentii de concretete comoda.

    RăspundețiȘtergere
  13. @Anonim: Intr-adevar, cred ca este foarte frumos :) Uneori chiar si libertatea de a visa si de a ne fauri tot felul de intrigi, ne face sa zambim :)

    RăspundețiȘtergere