12 oct. 2010

Time...

"Time is free, but it's priceless. You can't own it, but you can use it. You can't keep it, but you can spend it. Once you've lost it, you can never get it back. SO DON'T WASTE IT."

Uneori ne mirăm pentru că o perioadă de timp a trecut mult prea repede şi parcă nu am făcut ceva important. Alteori ne plângem că nu avem timp pentru multe lucruri pe care ni le dorim. Până la urmă ce contează e cum petrecem acel timp, fie că e prea puţin sau suficient.

V-aţi propus vreodata să păcăliţi timpul? Dacă da, cum aţi făcut acest lucru sau cum l-aţi face?

6 comentarii:

  1. Cei care orbesc pe parcursul vietii si trece timpul peste ei , au tendinta de a ramane fizic neschimbati ; ei nu mai au imaginea actuala a lor , ci cea dinainte de a nu se mai vedea , isi aduc aminte de ei asa cum aratau atunci cand au orbit , si corpul se comporta in concordanta cu imaginea pe care o stie , raman tineri ! ! Nu e vrajeala de doi bani : timpul este ceea ce vrem noi sa fie ! !
    multumesc de vizita !

    RăspundețiȘtergere
  2. @Crisuadi: Frumos spus: "timpul este ceea ce vrem noi sa fie" :) Sunt perfect de acord, noi dispunem de timp si daca chiar vrem sa facem ceva, reusim fara sa raportam la timp.

    RăspundețiȘtergere
  3. nu mi-am propus niciodata sa pacalesc timpul,pentru ca am inteles ca e inutil, nu are rost; atata timp cat am gasit modul de a opri timpul meu :)))

    "Sunt perfect de acord, noi dispunem de timp si daca chiar vrem sa facem ceva, reusim fara sa raportam la timp."

    da?? :)) vreau sa te intalnesc ! oare cand se va intampla asta?
    raspunsul "nu stiu" nu exista. deci trebuie sa recunosti ca nu totul depinde de noi :))) ci depinde si de ceilalti
    sunt f multe variabile pe care nu le putem controla...in afara de timp
    doar exemplul asta imi veni in minte :D

    RăspundețiȘtergere
  4. @Black Angel: "Vreau sa te intalnesc" :)) Asta intr-adevar, depinde de amandoi si cred ca este raportat doar la dorinta...Intr-un exemplu de acest gen, daca exista dorinta se gaseste si timp :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu mi-am propus niciodata sa pacalesc pe nimeni, daramite timpul, o notiune atat de abstracta. Dar nu e timpul pierdut! :P

    RăspundețiȘtergere