11 oct. 2010

Inventivitate...

Astăzi suntem cu toţii inventivi. Dacă aţi scrie o carte, cum s-ar numi şi care ar fi subiectul pricipal?

Astept autografe, zâmbete şi multă inventivitate.

18 comentarii:

  1. "Omul de mâine" ar fi titlul. Subiect, omul în viziunea mea. Un fel de lume populată numai de oameni faini, fără minciună, fără psihopați...fără tot ceea ce înseamnă rău în general.

    RăspundețiȘtergere
  2. Paaaaaai...daca as scrie o carte, probabil ca ar fi in legatura cu modul in care poti ajunge la indeplinirea aceluiasi scop pe drumuri diferite. Asta ca sa nu se mai laude nimeni ca drumul lui e singurul corect. Probabil ca s-ar numi "Convertirea", intrucât e vorba de un tip binecrescut in mândra religie crestina anglicana, care descopera o alta religie, pe care initial o repudiaza. Dar inca nu sunt hotarât.

    Autograf n-am....Dar, pentru zâmbet, uite aici un cântec minunat, care imbina muzica "grea" cu aia, zice-se, "usoara".

    http://www.youtube.com/watch?v=Qb9HWqQVbsE

    RăspundețiȘtergere
  3. @Roxana: Imi place ideea ta si ar fi frumos daca ar deveni curand realitate si am fi inconjurati doar de astfel de persoane :D

    RăspundețiȘtergere
  4. @Dragos: Draguta melodia, potrivita pentru energia multa de astazi :)

    Foarte interesanta ideea :) Mi se pare palpitant sa nu stim daca drumul este corect si unde va duce. Poate ca ajungem la aceesi destinatie, indiferent de calea pe care o alegem :D

    Neaparat astept un exemplar atunci cand va fi gata :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Roxana, daca excluzi total raul cum o sa-ti imaginezi binele in carte? Sunt tare curios sa o citesc, când va fi gata. As vrea mai ales sa inteleg cum o vei face dinamica, cum o sa inlaturi plictiseala unei lumi perfecte.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Dragos stai linistit. nu o sa existe asa ceva. nu o sa fie lumea perfecta, si nici plictiseala :)) din mai multe motive
    Sa traiesti fara minciuna, ar insemna sa ii spui adevarul. Iar daca te indragostesti de cineva, si ii spui adevarul.... (in cazul in care este deja "ocupata") atunci devii psihopat :)))
    Nu s-ar mai putea zambi pe strada(pentru ca dupa cum e zicala aia "zambeste,nu poti sti cine se indragosteste de zambetul tau")...si risti sa creezi zeci de psihopati =))
    deci oricum o dai, nu merg de acord chestiile astea frumoase :))))
    Sunt alte cateva mii de chestii pentru care nu se poate trai in acea perfectiune.
    Sigur.... ar fi posibil.... in cazul in care umanitatea ar avea un creier cibernetic, care se poate seta,pe anumite idei,principii etc. atunci totul ar fi perfect.

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Black Angel, :-) faine ironii.... Pai sa stii ca stau linistit, nu-mi fac idei ca voi ajunge intr-o lume perfecta. Ce naiba sa fac acolo? Cine are nevoie de asa ceva?

    RăspundețiȘtergere
  8. @Black Angel: Cred ca e un cuvant mult prea dur "psihopat". Totusi se ajunge ca o persoana sa fie judecata gresit doar atunci cand i se dau multe indicatii ca ceea ce face este putin deplasat.

    Cat despre lucrurile frumoase, se imbina. Apare unul si apoi acesta cauta altele. Poti sa ai incredere si sa zambesti, nu pentru ca cineva s-ar putea indragosti de zambetul tau, ci pentru tine...si poate atunci vei vedea lucrurile mai optimist. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. "psihopat" e cuvantul folosit de Roxana :))


    "Poti sa ai incredere si sa zambesti, nu pentru ca cineva s-ar putea indragosti de zambetul tau, ci pentru tine...si poate atunci vei vedea lucrurile mai optimist"

    si -ma rog- care ar fi motivul?
    Adica eu te intreb pe tine: de ce zambesti cand mergi pe strada? Sa exclud varianta zicalei ...cu indragostitul de zambetul tau.
    Pai sa vedem...daca mai gasesc alte motive.
    1:Din punct de vedere sentimental..esti fericita; il iubesti si te iubeste.... Asta e cel mai valid motiv de a fi fericita si de a zambi.
    2:Vorbind de restul, ce nu are legatura cu viata sentimentala.... din cate stiu si am citit, pare ca esti multumita. ai prieteni care te inteleg,ai un loc de munca bun(chiar daca zici ca vrei unul mai bun...asta fiind o hambitie; si alte lucruri marunte care te fac fericita. toate astea sunt motive pentru a zambi(chiar daca zambesti fara sa sa stii de ce).

    Eu poate nu am toate motivele astea pe care le ai tu. Nu am motive sa zambesc. chiar daca primul exemplu .... ar fi de ajuns ca sa traga dupa el si celelalte aspecte care m-ar face sa zambesc.
    Un om trist nu o sa iti zambeasca niciodata; si daca o face ori e un scop, ori e zambet fals. Imi este imposibil
    poate ca o pareza faciala o sa ma faca sa zambesc si cand sunt trist :)))

    Da-mi si mie un motiv!

    RăspundețiȘtergere
  10. @Black Angel: Iti doresc sa gasesti multe motive pentru care sa zambesti :) Cred ca ajuta ca poti gasi suficiente motive, daca inca de la inceputul zilei incerci sa te gandesti la ceva frumos, pozitiv si nu la faptul ca nu ai un motiv sa zambesti ;)

    RăspundețiȘtergere
  11. "Lacuri si cascade celebre", mai incape vorba? :))) Glumesc, nici prin cap nu-mi trece sa scriu o carte, ii las pe altii mai talentati(e plin pamantul, Slava Domnului) sa faca asta. Eu abia ma chinui cu un amarat de articol, nu am veleitati de scriitoare.

    RăspundețiȘtergere
  12. @Nice: Daca va fi la fel de interesanta ca articolele de pe blog, in mod sigur va avea mult succes :)

    RăspundețiȘtergere
  13. "Zambete si lacrimi",cred ca asta ar fi titlul cartii,dar vorba lui nice"ii las pe altii mai talentati",eu nu cred ca as reusi sa scriu o carte :)

    RăspundețiȘtergere
  14. @Dream: :P Daca totusi o sa incerci, sper sa fie mai multe zambete :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Cu siguranta vor fi mai mult zambete:);)

    RăspundețiȘtergere
  16. @Dream: Ma bucur sa aud acest lucru :)

    RăspundețiȘtergere
  17. "Iubind pe doi" s-ar numi cartea....si ar fi vorba despre povestea vietii mele,iubind doi barbati in acelasi timp fara a putea renunta la niciunul si intr-un final sa-i pierd pe amandoi,sa plang dupa primul si sa-mi doresc sa fiu cu al doilea,fiind in prezesc cu un al treilea care a intrat in viata mea mai nou.O seara placuta

    RăspundețiȘtergere
  18. @Biscuite: Imi place titlul foarte mult :) Chiar as fi curioasa sa vad ce sfaturi ai da, cum ai reusi sa il iubesti pe al treilea si ce s-ar mai putea intampla cu ceilalti doi, daca vor mai reveni in viata ta.

    O zi frumoasa :)

    RăspundețiȘtergere