5 mai 2010

Dragă fantomă...

În ultimele zile am descoperit că îmi plac fantomele, ele fiind persoane cu care am încetat să vorbesc de ceva vreme. Mi se pare amuzant, cred ca au o calitate aparte: când simt că poate eşti bine se gândesc să te bântuie puţin. Mai în glumă, mai în serios, încă se cred irezistibile. Pentru ele nu contează ce s-a întâmplat, contează doar că poate mai există ceva şi dacă reapar au impresia că lucrurile se pot relua uşor.

Dragă fantomă, lasă-mă sa te anunţ că te înşeli. Oamenii merg mai departe, se maturizează, învaţă să zâmbească şi mai ales să se concentreze asupra altor lucruri. Ai toata libertatea să încerci, dar nu interpreta că refuzul constă în niste sentimente negative, ci în faptul că uneori este prea târziu să vezi anumite lucruri. Te rog, maturizează-te şi nu mai bântui , pentru că în timp sentimentele trec, noi ne schimbam şi poate că ceea ce mai speri să regăseşti este doar o iluzie.

8 comentarii:

  1. ....fantomele astea... mo ii anunt pe cei de la Ghost Busters.... sa vezi cum rezolva !!!!:*;)

    RăspundețiȘtergere
  2. @Realbadpisy: Da, nici eu nu eram initial...dar in timp, cu cat a revenit mai mult "fantoma" rescpectiva", am ajuns sa fiu destul de indiferenta :)

    @Black Angel: :)) Ar fi bine :P :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur ca am putut fi de folos cu ce am scris pe rebusul vietii. Va stept si pe http://pc-faravirusi.blogspot.com . Special pentru pc-ul tau.

    RăspundețiȘtergere
  4. Crezi ca poti face loc pe blogul tau si bannerului meu?

    RăspundețiȘtergere
  5. Tare , dar nu exista fantome :-p
    Daca te intereseaza ai o leapsa de la mine am dat-o la toti asa ca poti sa o iei sa nu , faci cum vrei.
    http://djwaly21.blogspot.com/2010/05/ce-ma-face-fericit.html

    RăspundețiȘtergere
  6. @Waly: Mersi pentru leapsa :) Am scris si eu despre lucrurile care ma fac fericita: http://what-about-wonderland.blogspot.com/2010/05/im-happy-with.html

    RăspundețiȘtergere
  7. @Admin: Da, o sa-l adaug :) Sa-mi lasi codul te rog :)

    RăspundețiȘtergere