26 apr. 2010

Dilemă

La o discuţie între fete, s-a pus problema întalnirilor care nu au finalitatea dorită. Adică, se iau 2 personaje, acestea se întalnesc de mai multe ori, se simt bine împreună, au mai multe lucruri în comun, dar de fiecare dată lucrurile ajung într-un punct mort. Nu ştii dacă o sa mai existe o altă întalnire sau dacă persoana respectivă are vreo intenţie. De cele mai multe ori, cea mai potrivită întrebare pare a fi: “ce vrei de la mine”. Dar eziţi să o pui, poate pentru a nu-l speria pe celălalt sau pentru a nu-i da impresia că ai interpretat greşit. Ce rămane de facut? Mai multa răbdare? Mai multă iniţiativă din partea celui care ar vrea ca lucrurile să urmeze un anumit curs? Sau pur si simplu…abandon?

11 comentarii:

  1. Daca la acea intalnire nu a aparut acea chestie care sa te faca sa te revezi cu persoana respectiva, nu vad nici un motiv pt care sa o faci. Poate doar masochism.

    RăspundețiȘtergere
  2. poate ar trebui mai multa initiativa.??? ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. clar prima parere nu e mereu cea potrivita dar da, sunt de acord cu Black Angel...poate ar trebui sa preiei initiativa:P

    RăspundețiȘtergere
  4. @Mita: Hmmm...masochism :) Cred ca ai dreptate; probabil ca la asta se ajunge dupa mai multe intalniri fara rezultat...si se ajunge la "mai bine nu.."

    @Cami, @Black Angel: Initiativa..:) Dar, este potrivita si cand nu stii care sunt intentiile persoanei respective? Adica..vrea doar sa te cunoasca sau chiar ii place de tine?

    RăspundețiȘtergere
  5. pai, depinde in primul rand de tine...tu vrei doar sa cunosti, sau chiar iti place? s-ar putea sa-si pune aceleasi intrebari:P

    RăspundețiȘtergere
  6. @Camelia: S-ar putea sa existe nehotarare din ambele parti :P Destul de complicat :)

    RăspundețiȘtergere
  7. ..eu ma refeream mai mult la el....:((

    RăspundețiȘtergere
  8. @Black Angel: Da, ar putea fi si asta o solutie :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Poate ai asteptari prea mari de la pers respectiva,nu vad nimic gresit sa comunici, sa-i dai de inteles ce vrei tu de la el si apoi sa ii pui intrebarea "ce vrei de la mine". Sunt curioasa ce raspuns poate sa dea,ador intrebarea asta, dar eu nu am primit raspunsul pe care mi-l doream,sper ca tu sa ai mai mult noroc.

    RăspundețiȘtergere
  10. @Iiona: Probabil ca intr-un fel sau altul, intrebarea "ce vrei de la mine" devine inevitabila :D :)

    RăspundețiȘtergere