17 sept. 2010

Love me if you dare...

Un moment în care îţi doreşti nespus de mult un lucru…Totuşi, iei în vedere doar posibilitatea că nu se va întampla. Iţi spui că orice ar fi, poate ca pur şi simplu nu este să fie. Brusc, vine un moment în care eşti luat prin surprindere şi imposibilul devine posibil. Poate că nu a fost niciun moment imposibil, dar ai preferat să fii sceptic, să nu vrei să crezi, să nu vrei să te amăgeşti sau să speri. Momentul se consumă, îţi stârneşte un zâmbet imens, dar în acelaşi timp dă naştere unei alte dorinţe. Dar, iar nu vrei să crezi sau să faci ceva pentru ca lucrurile să fie posibile.

Când începem să credem într-o persoană? Când încetam să ne mai calculăm fiecare mişcare? Când putem să renunţăm la orgoliu şi să facem exact ceea ce simţim, făra a încerca să mai cântărim care dă mai mult? Până la urmă…cum rămâne cu spontaneitatea? Nu asta înseamnă sa iubeşti: să fii liber să arăţi ceea ce simţi în orice moment şi mai ales să îndrăzneşti să fii tu?

18 comentarii:

  1. Mi-am amintit o fraza citita pe un blog "Mai bine sa nu spui nimanui"

    ce e comic... ca am scris un comm de 1 metru... si nu il pot posta :))

    RăspundețiȘtergere
  2. @Black Angel: Ufff, cred ca blogspot e iar obosit :( Sper sa reusesti mai tarziu :D

    RăspundețiȘtergere
  3. aaa nu e blogspot... m-am razgandit eu si l-am sters :D Am vrut sa fiu spontan dar mi-am dat seama ca nu trebuie,si am modificat

    RăspundețiȘtergere
  4. In tandem cu Black Angel.... Mai bine nu spui numanui. Nimeni, dar chiar nimeni nu iti va vrea binele. Chiar si cel mai bun prieten este de cele mai multe ori incluentat de altfel de dorinte.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Black Angel: Asta da spontaneitate :))

    RăspundețiȘtergere
  6. @Iulia: O sa fiu atenta la acest lucru :) Nu stiu..dar eu am uneori tentatia sa cred destul de usor in oameni :D

    RăspundețiȘtergere
  7. In ziua de azi nu e bine nici in frati sa mai ai incredere ca pana la urma si ei o sa te tradeaze:) Nimeni nu mai iubeste cu adevarat,ne-am invatat sa purtam tot felul de masti si sa incercam sa fim ceea nu nu suntem.Multi dintre noi mergem pe principiul:"de ce eu sa ofer mai mult ca el/ea?"

    RăspundețiȘtergere
  8. @Dream: Exact :) Am observat de multe ori atitudinea aceasta: eu am facut si data trecuta, acum sa faca si el/ea :D

    RăspundețiȘtergere
  9. In momentul cand esti sigura de iubirea lui. Sau cand ai verigheta pe deget. :)) Pur si simplu simti ca a venit clipa in care poti fi tu insati, ca poti renunta la suspiciuni si orgoliu din atitudinea, faptele, gesturile celuilat. Daca el iti arata ce simte, tu de ce n-ai face-o?

    RăspundețiȘtergere
  10. @Nice: Cred ca uneori nici atunci nu avem incredere sa daruim prea mult. Asa cum spui: "Daca el iti arata ce simte, tu de ce n-ai face-o?" :) Cred ca atunci cand iti place o persoana mult, nu trebuie sa mai stai sa te gandesti ce si cum, ci doar sa te lasi purtat de ce simti. Si atunci nu ai cum sa nu exteriorizezi :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Pai nu e spontaneitate, e orgoliu ;)
    spontaneitate a fost cand am scris prima data.... tot ce gandeam, dar dupa ce l-am recitit am inteles ca nu e nevoie de spontaneitate , (chiar despre asta am scris ) :))

    RăspundețiȘtergere
  12. @Black Angel: Hmmm...eu cred ca daca am fi mai spontani nu ne-ammai pune atatea intrebari, nu ne-am mai gandi la impact si efect , ci am fi mai liberi...:D

    RăspundețiȘtergere
  13. ...nu stiu , faptul ca pana acum am fost spontan(chiar daca sa intamplat doar de doua ori) nu ma liberat, ba din contra. Nu poti fi liber atata timp cat persoanele din jur nu-s de acord cu tine.
    EX :
    Daca sunt spontan si iti zic ce simt aici.... cu siguranta nu o sa par decat nebun, maniac etc.... asta nu o vad ca pe o libertate :)))
    si asta nu doar pentru ca ma gandesc la ceilalti din jur, ci e 99% din posibilitatea ca si tu crezi acelasi lucru ; in cazul asta , imi vine intrebarea:
    mai are rost sa fiu spontan?
    in plus.. sunt multe alte motive pentru care nu trebuie sa fii spontan :))
    Mai bine zis .... trebuie sa fii intelept, sa te gandesti inainte de a zice sau face ceva; pentru ca nu intotdeauna fapta care imi face bine mie(sa fiu spontan si sa iti zic prostia) iti face bine si tie, ba din contra ;

    Nu e neaparat vorba de orgoliu, ci pur si simplu, nu am curaj sa zic asta, mie frica, rusine etc.
    Nu poti sa nu iti pui intrebari, si nu poti sa nu te gandesti la impact, si la efecte.... atata timp cat iti pasa de o anumita persoana
    Personal ... dau mai multa importanta celorlalte persoane decat mie.

    RăspundețiȘtergere
  14. @Black Angel: Cred ca in primul trebuie sa fim spontani pentru noi...Da, trebuie sa fim si intelepti si sa ne gandim inainte de a spune ceva, dar unde am ajunge daca intotdeauna am face numai asa. Cred ca la un moment dat lucrurile ar deveni plictisitoare :D

    RăspundețiȘtergere
  15. vezi de ce te invidiez!? La tine toate-s bune si frumoase. Mi-as da 30 de ani din viata sa am stilul tau de viata, modul de a gandi si optimismul tau. pacat ca nu e posibil :(

    RăspundețiȘtergere
  16. @Black Angel: Mersi :) Chiar si cand nu sunt bune si frumoase, incerc sa-mi regasesc echilibrul. Cred ca doar de noi depinde sa avem o atitudine pozitiva si sa avem incredere in noi :)

    RăspundețiȘtergere
  17. In general eu cam cred in orice persoana...pana incep sa o cunosc mai bine :-) . La mine "triajul" nu incepe cu "nu te increde in nimeni".

    In legatura cu calculul, orgoliul si ceea ce inseamna sa fii liber iti dau dreptate. Perfecta dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  18. @Dragos: Cred ca e o atitudine buna sa acorzi de la inceput o sansa fara prejudecati :) Multumesc pentru ca esti de acord cu mine :)

    RăspundețiȘtergere