7 sept. 2010

Blue day

Ce frumos a început ziua! Repede, repede la facultatea, am luat 10 la evaluarea pentru disertaţie, am nimerit chiar şi la secretara draguţă (da, se poate şi asa ceva) şi am depus dosarul mai repede decât mă aşteptam. Cu zâmbetul pe buze, am plecat de la facultate, gândindu-mă ce comod o să lucrez astăzi de acasă.

Toate bune şi frumoase, ajung acasă, îmi fac o cafea, laptopul în braţe şi să-i dăm bătaie. Pornesc laptopul şi surpriză: ercanul albastru, restart, şi iar faimosul ecran albastru. Auzisem de el, am avut prieteni speriaţi de el şi...zâmbetul meu a devenit îngrijorat când l-am văzut. Nu se poate, nu azi..Nu laptopul meu, pe care în glumă îl numesc "copilul" şi îl iau mai peste tot cu mine.

Asa că azi o sa fie o zi albastră, pe un alt laptop, în timp ce "copilul" meu este resuscitat. Sper să se facă bine repede. Până atunci, vă doresc o zi frumoasă, cu puţin mai mult noroc.

6 comentarii:

  1. @Black Angel: :)) Si rezistenta ca sa nu mai faca figuri si altadata :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Fii tare! Gândeşte pozitiv. O să se facă bine, că doar aveţi nevoie unul de celălalt.NU?!

    RăspundețiȘtergere
  3. E prima data cand aud de "celebrul" ecran albastru. :( :( Nici nu vreau sa-mi imaginez ce a fost in sufletul tau cand ti-ai vazut "copilul" grav bolnav. Stiu cum reactionez eu in asfel de situatii... Bine ca ai avut unul de rezerva. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Lacry: Multumesc pentru incurajare :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @Nice: O prietena de-a mea a patit acelasi lucru de curand. Stii cum se zice: de ce ti-e frica, nu scapi :D

    A fost resuscitat si astazi se simte bine :) Va saluta :P

    RăspundețiȘtergere