7 iun. 2010

Cocktail pentru luni

Se pare ca am revenit la dimineţile de luni în care mă cert cu ceasul de alarmă. Dorinţa de a mai dormi o oră se luptă cu entuziasmul unei noi săptămâni în care las loc pentru imprevizibil.. Azi chiar şi drumul spre serviciu mi s-a părut foarte lung.“Buna dimineaţa”, îmi spune o persoană mult prea voioasă. Salut cu jumatate de gură şi apoi sunt întrebată: “dar unde sunt zâmbetele în dimineata aceasta?”. Eh, zâmbetele încă dorm, îşi fac somnul de frumuseţe. In schimb, eu am nevoie de ceva care să mă trezeasca şi să mă motiveze. Poate un cocktail magic, ca pentru luni dimineaţa. Ingrediente: puţină energie, puţin zâmbet, puţină dragoste şi motivaţie. După ce l-aş savura, aş începe să zâmbesc şi să-i trezesc pe cei din jur. Cât încă visez la acest cocktail magic, vă doresc o săptămână frumoasă.

16 comentarii:

 1. cred ca si eu am nevoie de asa ceva... nu de alta... dar si acum dorm!!si nici cafeaua nu face efect in dimineata asta!!! am nevoie de ceva care sa imi dea desteptarea!! ;) o saptamana frumoasa sa ai si tu :-*

  RăspundețiȘtergere
 2. @Blaack Angel: :P Deci, un cocktail si pentru tine :) Mersi :-*

  RăspundețiȘtergere
 3. O saptamana frumoasa!
  A mea se anunta foarte grea... dar toate trec

  RăspundețiȘtergere
 4. Multumesc pentru urare:D o saptamana usoara si pentru tine

  RăspundețiȘtergere
 5. Unnousens: Mersi :) Sper ca saptamana care se anunta grea sa treaca cu bine ;)

  RăspundețiȘtergere
 6. toate trec... numai ca trecem si noi o data cu ele... dar, asta e

  RăspundețiȘtergere
 7. @Unnousens: Da...important este sa trecem cu bine si sa incercam sa marcam aceasta trecere cu lucruri care conteaza ;)

  RăspundețiȘtergere
 8. Se pare ca ai gasit reteta pentru o viata mai frumoasa. Ingredientele alese sunt indispensabile pentru o zi reusita din toate puntele de vedere. Ceea ce iti doresc si tie! :)

  RăspundețiȘtergere
 9. @Nice: In cele din urma, se pare ca aceste ingrediente au alungat somnul si mi-au readus bunadispozitie :D Mersi frumos :)

  RăspundețiȘtergere
 10. o saptamna frumoasa so tie! auzi incerca cu o inghetta buna...la mine a functionat!!

  RăspundețiȘtergere
 11. @Realbadpisy: Yamii, inghetata :X In mod sigur o sa incerc :) Mersi :-*

  RăspundețiȘtergere
 12. @Keltghost: :) Ar fi bun unul, mai ales ca deja a inceput sa fie foarte cald :(

  RăspundețiȘtergere