6 aug. 2010

E simplu...

Fiecare relaţie, se câştigă sau se pierde în fiecare zi. Încrederea, sinceritatea, dorinţa, vin pe parcurs şi în momentul în care şi-au gasit locul, ne ajută să întărim relaţia respectivă şi să-i descoperim momentele frumoase. Astfel, e simplu…să avem încredere în noi si în cei dragi.

Zâmbetele pornesc din interior, din reacţiile care ne copleşesc, din atenţia pe care o acordăm fiecărui lucru, oricât de banal sau de transparent pare iniţial. De noi depinde cât vrem să păstram aceste zâmbete şi cui vrem să le dăruim. E simplu să zâmbim, un zâmbet poate să conducă doar la un alt zâmbet.

E simplu ca în fiecare zi sa am o atitudine pozitivă şi să încerc să fac tot ceea ce-mi doresc. Pentru voi ce este simplu?

6 comentarii:

  1. Pentru mine e simplu sa fiu eu insami, sa ma port natural, firesc, in preajma oamenilor pe care-i simt sinceri si buni. In momentul cand sesizez cea mai mica urma de falsitate sau dorinta celuilalt de a ma fraieri, batjocori, de a profita de mine intr-un fel sau altul, apar problemele. Si unele destul de mari, pentru ca reactionez in consecinta.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Summer: Ma bucur sa aflu mai multe lucruri despre tine :)

    RăspundețiȘtergere
  3. e simplu de zis :))
    pentru mine nimic nu e simplu

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta cu "e simplu" imi aminteste de un film de actiune, "Fratia trandafirului" parca, unde, la un moment dat, gardianul unui spion ii spune acestuia, in legatura cu un conflict: "Daca el te ataca pe tine, il impusc pe el; daca tu il ataci pe el, te impusc pe tine". La care spionul nostru replica: "Ce simpla e viata ta".

    Felicitarile mele pentru atitudinea ta pozitiva, pe care am observat-o in multe din articolele tale, chiar daca tratatau probleme mai ... hard.

    Pentru mine e simplu sa-mi propun teluri pe care nu stiu niciodata daca le voi atinge.

    RăspundețiȘtergere
  5. E simplu sa zambesti :) cum era vorba `ceea : "Ofera azi zambetul tau unui strain. Poate ca e cel mai frumos lucru pe care l-a vazut intreaga zi."

    RăspundețiȘtergere
  6. @Dragos: Mersi :) Interesant..."teluri pe care nu stiu niciodata daca le voi atinge" :) Cred ca asta inseamna o provocare continua. :)

    @Ideigeniale: Foarte frumos citatul :) Mie in mod sigur un zambet imi face intotdeauna ziua mai frumoasa.

    RăspundețiȘtergere