26 mar. 2010

Şontâc-Şontâc



-Vrei să te grăbeşti, te rog? O sa întârziem la film. Stiu că eşti înnebunită după pinguini, dar văd că mai nou le imiti şi mersul.

-Încerc, incerc, dar cred că am călcat stramb. Mă doare rău gamba. Auzi la el, sontâc-sontâc. Poate am facut întindere. Simt că cineva s-a apucat să facă şnitele şi acum bate carnea, dar pe piciorul meu. Au, au!

El încetineşte pasul şi mă priveşte amuzat. Nu spune, dar probabil că se gândeşte cât ne place nouă fetelor, să exageram chiar şi cu o mică zgarietură. Eu am continuat să merg, sontâc-sontâc, zâmbind la gândul că el nu incetează să mă surprindă, tocmai atunci când tind să cred că îl cunosc suficient de bine.

4 comentarii:

  1. daca era un film cu pinguini.... sigur mergeai mai repede!!:-* da de ce nu i-ai zis sa te ia in brate sa te duca la film????? ca era mult mai rrromantic!!! si cu pinguini si fara!!..ce fel de iubit iubitor e ala daca te chinuie asa!!?? ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. "Vrei să te grăbeşti, te rog? O sa întârziem la film." Acest text are o sintaxa tipic englezeasca. Asa ceva nu exista in Romania. La noi se spune asa - hai mai repede ca incepe filmul. Sau ce-ai patzit? Sau probabil ajungem maine la film. Sau hai, fa, mai repede ca h-inchide la non-stop si fuge pinguinii haia lautari:)))

    RăspundețiȘtergere
  3. @Black Angel: Daca m-ar fi luat in brate cred ca dupa s-ar fi vaitat de spate si atunci m-as fi amuzat eu pe seama lui :)):*

    @Cambe: Cam asa e :)) Si cum a spus el a fost ceva de genul: "hai mai repede ca incepe filmul" :)) Cred ca eu ma visam prin Londra, cand am scris asa...formal :) :D

    RăspundețiȘtergere