17 mar. 2010

Leap Year



Seara trecuta am urmarit “Leap Year”, un film ce m-a surprins foarte placut. Satirizeaza foarte bine incapatanarea feminina, sau mai bine spus, evidentiaza cat de determinate pot fi femeile atunci cand vine vorba despre casatorie. Parca sunt de neoprit si daca nu le iese ceea ce isi doresc, noroc ca exista o traditie irlandeza, conform careia pe 29 februarie pot fie ele petitoare. Intamplari hazlii, vesnica discordie dintre femeie si barbat, care mai apoi se transforma intr-o poveste de dragoste. Totusi, nu chiar povestea clasica de dragoste. Ei bine, pentru o seara distractiva alaturi de prieteni si pentru o portie buna de ras, merita sa incercati filmul “Leap Year”.

4 comentarii:

  1. aha... nu l-o pus nimeni pe net??? ca il descarc si eu!!!!! :) :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @Black Angel: Probabil ca il gasesti:D Vizionare placute :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ...si as mai adauga confruntarea dintre viata adevarata si iluzia unei vieti adevarate, presarata de "toale de firma", "genti de fite" si trafic de pseudo-iubire. Doi actori frumosi si simpatici. Bun film!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Dragos: Da, mi-a placut foarte mult, deja l-am vazut de 2 ori pana acum :)

    Viata adevarata si iluzia unei vieti adevarate :) Punct ochit :)Noroc ca in final opteaza pentru viata adevarata si frumoasa :)

    RăspundețiȘtergere