19 mar. 2010

Saptamana de 3 zile

Saptamana mea are doar 3 zile: luni, joi, vineri.

Luni, o zi posaca, in care gandul imi este doar la somn, la cat de bine ar fi daca nu ar trebui sa fiu la serviciu. Luni, ziua care trece cel mai greu, astfel incat seara cand ajung acasa, am senzatia ca au trecut si marti si miercuri.

Joi, o zi plina de entuziasm, pentru ca urmeaza weekendul. Telefoane, planuri, ce mai facem weekendul acesta?

Vineri, mult asteptata vineri. Yupiii…!!! Vineri, cand asa cum spun cei de la radio Guerilla, este timpul pentru o petrecere sexy. La serviciu orele zboara, iar mai apoi incepe distractia. Si uite asa, ma trezesc luni, dupa un weekend incarcat, dar frumos.

Deci, e clar…Timpul fuge, se ascunde. De vreo 2 ani, parca doar saptamani de genul acesta am: luni, joi, vineri! Uneori, mi-e dor de o saptamana normala, o saptamana in care sa simt ca am avut timp sa fac atat de multe lucruri si ea a uitat sa mai treaca. Dar, imi place si aceasta pentru ca nu am timp sa ma plictisesc.

Pentru o zi de vineri plina de energie, Caro-Back it up. :)

6 comentarii:

  1. pai.. luni gandestete ca ar fi " timpul pentru o petrecere sexy." ... si sa vezi ca e mai bine!! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @Black Angel: Hehehe, ce frumos ar fi, distractie toata saptamana :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai dreptate, randurile tale mi-au adus aminte de un filmulet tare hazliu. Priveste-l te rog, tine foarte putin.

    http://www.youtube.com/watch?v=Oy6nAUiMWWE

    RăspundețiȘtergere
  4. @Rebusul Vietii: :)) Foarte amuzant filmuletul :)) Da, cam asa se-ntampla :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Da....corect, si mie mi se pare uneori ca timpul trece prea repede. De fapt, pe masura ce inaintezi in vârsta timpul trece din ce in ce mai repede, dar ma mira ca tu, la tineretea ta, ai deja o asemenea perceptie. Cu mai multa vreme in urma, când eram angajat undeva prin Cluj, o persoana mai...adulta decât mine mi-a spus ca de marti incolo saptamâna de fapt s-a terminat. Pe atunci n-am inteles ce a vrut sa spuna, dar observ la tine o explicatie interesanta :-)

    Foarte haios clipul lui Caro, va trebui s-o mai ascult pe fata asta!

    Multzam de idei!

    RăspundețiȘtergere
  6. @Dragos: Cu placere :) Cred ca de cand am venit in Bucuresti am inceput sa am perceptia asta si acum rar mi se pare ca o saptamana trece greu :)

    RăspundețiȘtergere