15 mar. 2010

Lucrurile la care nu as renunta niciodata

O mica leapsa de la Black Angel: la ce nu as putea sa renunt? Hmmm, sa vedem:

1. Telefon mobil
2. Laptop
3. Broscuta mea de plus;
4. Role
5. Anticearcan :D
6. Ciocolata

7 comentarii:

  1. aaa ciucalata... e bunaaa
    vezi sa nu te indulcesti prea tare!! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. acum vine și argumentarea.
    Ai renunța la toate astea pentru un el, ți-ai închide tel. ca să stai cu el în liniște, ai uita debroscuță dacă ai dormi cu el în brațe. Nu ți-ar trebui laptop, anticearcan nici atât, pt că el te consideră superbă și așa.

    Deci, te rog să reconsideri lista :P

    RăspundețiȘtergere
  3. @Ilana: :)) Deci, da...Cata dreptate ai!! Cand am scris, m-am gandit ca nu ar putea exista ceva care sa ma faca sa renunt la aceste lucruri. Dar, cineva? Da, punct ochit, probabil ca as uita de toate :) Reconsiderand lista, ar mai ramane doar ciocolata, pe care as imparti-o cu el. Frumoasa demontare :* :)

    RăspundețiȘtergere
  4. la asta ma pricep si eu, ce sa-i faci :))

    RăspundețiȘtergere
  5. @Ilana: În general blogării trebuie că sunt nerealizaţi sentimental, altfel cum explici disponibilitatea la şuetă banală cu nişte necunoscuţi.
    Blogul e o unealtă de trâmbiţat disponibilitatea.
    Câti s-au gandit ca pierzând ore în şir pe blog, ratează ocazia de a rezolva nerealizarea sentimentală

    RăspundețiȘtergere
  6. @Anonim: Sorry, dar trebuie sa te contrazic :) Nu cred ca cei care au un blog sunt nerealizati sentimental. Din contra, gasesti multe bloguri pe care sunt povestite relatii frumoase, intamplari :) Nici disponibilitate, pentru ca de multe ori mai mult decat o poza si un nume nu gasesti. Nu cred ca asta e scopul unui blog: sunt singur si arat ca sunt disponibil. Atunci cei care intra pe multe bloguri zilnic? Despre ei ce spui? Si ei tot nerealizati? Nu au ce face si hai sa citim si noi? Nu, in secolul 21, unde totul se bazeaza pe tehnologie, blogul devine un fel de jurnal. Singura diferenta e ca nu e atat de personal.

    RăspundețiȘtergere