13 feb. 2011

Rutină..

Până la urmă ce mai însemnă să joci cinstit acolo unde totul se bazează pe simţire, departe de raţional, departe de a avea răbdare pentru următoarea mutare..? Si cum alegi să joci când ştii că slăbiciunea celuilalt jucător eşti chiar tu? O slăbiciune ce îl face să vrea tot mai mult, o slăbiciune ce nu vrea să mai ţină cont de limite, deşi acestea sunt mai evidente ca oricând...

De fiecare dată când crezi ca jocul s-a terminat, acesta este reluat mai tumultos, pană când găseşti puterea să te desprinzi pentru un moment şi să te întrebi: care va renunţa primul? Cum reuşeşti să renunţi la ceea ce pare departe de obisnuinţă şi totuşi este rutina fiecarei zile..? O rutină care te încantă şi surprinde, o rutină pe care o aştepţi cu nerăbdare în fiecare zi, fără să ai siguranţa ei..

16 comentarii:

  1. dacă se bazează pe simţire, nu ştiu de ce am impresia că nu, nu se termină; nu, nu renunţă nimeni. pentru că oricât ai avea impresia că fără e mai bine, "fără"-ul acela te rupe de tot:)

    RăspundețiȘtergere
  2. @Camelia: Ai dreptate..orice ai face nu poti rezista "fara" si fiecare reintoarcere e mai puternica :)

    RăspundețiȘtergere
  3. vorbind numai şi numai despre mine, sper:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Dar de ce ai vrea sa renunti la ceva atat de incitant? Ceva ce-ti ofera senzatii unice...Probabil cand te saturi de a te mai juca, cand iti doresti ceva serios, stabil, sigur.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Nice: Intr-adevar, ofera senzatii unice..dar cum reactionezi cand iti dai seama ca e foarte departe de ceea ce iti doresti..? :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Puterea pentru a renunţa e doar atunci când celălalt renunţă. În momentele alea, nu prea ai ce să faci. Dar, cât timp nu va renunţa, păzea :)
    Hug.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa joci cinstit? Nu stiu cum vine asta, dar as putea spune ce inseamna sa joci mincinos. "Minciuna" face parte din aceeasi familie cu "minte" si inseamna de fapt realitate trecuta prin filtrul rationalului.

    Joci cinstit atunci când 'judeci' cu inima.

    O rutina de care nu esti sigura nu e rutina in toata puterea cuvântului. Da' las' ca vine si ea, rutina adevarata...

    Bucura-te atunci când ceva e departe de ceea ce iti doresti. Vei avea un drum lung de parcurs si nu te vei plictisi ca ai ajuns imediat :-)

    RăspundețiȘtergere
  8. @Iulia: Mmmm..si ce sufocante sunt momentele in care celalalt renunta chiar si pentru un moment. Atunci vrei contrariul si uneori chiar ne incapatanam sa incercam sa reluam lucrurile, ca si cand pana atunci nu ne-am fi dorit sa renuntam. Hug :)

    RăspundețiȘtergere
  9. @Dragos: Da, e ciudat ca ai impresia ca "judeci" cu inima, dar recurgi la fel de fel de slabiciuni pentru a fi sigur ca il prinzi mai mult pe celalalt..

    Mersi pentru incurajare :) Oricum, intotdeauna mai exista varianta ca poate e ceea ce vrem, dar inca nu ne-am dat seama :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Alex, sa zicem ca inima are un senzor energetic si care-ti spune "vezi ca pe aici trebuie sa patrunzi" :-)

    Corect. Foarte corect :-) :-)

    RăspundețiȘtergere
  11. @Dragos: Ai dreptate, cred ca atunci cand facem apel la acest senzor avem cea mai buna indrumare si rezultatele tind sa duca la niste trairi unice :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Se trateaza si rutina................

    RăspundețiȘtergere