2 dec. 2010

Intre da si nu

Oscilând între DA şi NU, când răspunsul este simplu încă de la bun început.

Ametiti de senzatia că încă ne dorim un lucru într-un moment în care e nevoie doar de încă un zâmbet pentru a ne da seama că am mers demult mai departe.

Suntem convinşi de NU, până când DA începe iar să ne facă cu ochiul şi tindem să devenim putini nostalgici. Poate că ce ramăne e doar întrebarea: oare ne putem transforma cea mai frumoasă slăbiciune în cea mai mare provocare? Să ştii că îti doreşti, dar să accepti faptul că poti realiza mai mult dacă vei reuşi să spui nu.

10 comentarii:

  1. Păi, când eşti între DA şi NU, spui POATE, ca să nu te acuze nimeni apoi că ai fi zis DA şi acţionezi ca şi cum ar fi NU, şi invers :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @Iulia: Da, de multe ori apelam la POATE. Totusi uneori mi se pare chiar mai problematic decat DA sau NU, pentru ca in functie de ce parte a baricadei esti, poate implica nerabdare sau presiune, pentru a lua o forma concreta :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ştii, uneori tinzi să ţii lucrurile în aer tocmai pentru a nu avea supriza de a nu fi aşa cum vrei tu :) Un fel de amânare a inevitabilului...

    RăspundețiȘtergere
  4. depinde de situaţia în care trebuie să spui da sau nu; adică... dacă e "de-ale sufletului", oricare ar fi alegerea, întotdeauna va exista dilema dacă ai ales bine:) şi nu cred că, în situaţia asta, există problema de "mai mult":)

    RăspundețiȘtergere
  5. @Iulia: Ai dreptate, atunci cand reusim sa facem asta lucrurile devin chiar mai interesante :)

    RăspundețiȘtergere
  6. @Camelia: Cred ca atunci cand e vorba de-ale sufletului, chiar si daca spunem DA in loc de NU, tot suntem multumiti pentru moment :)Si exact, atunci cand lucrurile incep sa scartaie ajungem la dilema de care spui :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Adoram sa oscilam, ne dorim sa o facem, e doar natura noastra duala, indecisa, mereu cautatoare, vesnic nemultumita.
    Probabil ca da, putem, dar uneori suntem mai fericiti cu acel putin...

    RăspundețiȘtergere
  8. @Nice: Un putin care inseamna mult, atat timp cat ii permitem sa existe :)

    RăspundețiȘtergere
  9. pana la urma o sa iti para rau si o sa revii la cea mai buna decizie.

    RăspundețiȘtergere
  10. @Grapefruits: Ai dreptate, si eu cred acelasi lucruri: abia cand ne lovim cu capul de sus, suntem capabili sa luam cea mai buna decizie :)

    RăspundețiȘtergere