5 aug. 2010

Vacanţă...

Care este luna voastră preferată din an? Vă întreb asta pentru că mie august mi se pare cea mai lungă lună, luna în care suntem obosiţi, lipsiţi de chef, toropiţi de căldură. Gândul zboară la vacanţa care se apropie cu paşi repezi, iar astăzi îmi este atât de somn, încât parcă nu mai nimeresc tastele, iar pe ecran văd doar un hamac care mă cheamă la o după-amiază de somn. Zâmbetul se vrea şi el plimbat şi răsfaţat, iar o altă parte din mine se gândeşte că trebuie să apăs pe butonul de teleportat, să fiu deja in vacanţă şi să uit de luna august. Încă două zile şi deja mă vad în acel hamac, ascultând melodia potrivită pentru vacanţă.

12 comentarii:

  1. Ce articol dragut! Despre subiectul meu preferat, vacanta. :) Mie imi plac toate lunile de vara pentru ca atunci ma simt cu adevarat libera si uit de complet de job. :) Nu suport luna ianuarie( cand e ziua mea) si mai ales februarie(luna in care am facut cele mai mari prostii din viata mea, in care mi s-au intamplat toate nenorocirile). Daca ar putea sa dispara februarie din calendar, as fi cea mai fericita! :P
    PS Sa inteleg ca in doua zile pleci in vacanta? :) :( De ce toata lumea pleaca? :(((

    RăspundețiȘtergere
  2. Asaaaaa....si unde pleci in vacanta?

    RăspundețiȘtergere
  3. @Summer: Oricum, este bine ca februarie e cea mai scurta luna din an :)

    Da, peste 2 zile :) Deja, saptamana aceasta in fiecare zi aveam impresia ca e joi sau vineri, doar ca sa treaca mai repede. As fi vrut o vacanta mai lunga, dar din pacate nu pot lipsi prea mult, dar mai pastrez niste zile si pentru noiembrie-decembrie :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Dragos: Pai..Iceland ar fi prima optiune, dar cum inca nu pot ajunge acolo...la munte :) Liniste, racoare si relaxare :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Aha, pai si cat stai? O saptamana? E frumos la munte, dar ce, nu iti place nici tie marea? :(

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru mine luna mai e cea preferata. "E luna primului pacat. Pacatul, care dintr-o gluma, te pride-n lat si te sugruma, apoi te-arunca afara-n ploaie, la groapa de gunoaie". Minulescu.

    RăspundețiȘtergere
  7. @Summer: Imi place si la mare, dar mult mai mult la munte :) In principiu, asa am stabilit, o saptamana :) Dar, daca simt ca nu-mi ajunge mai prelungesc 2-3 zile.

    RăspundețiȘtergere
  8. @Dragos: Si mie imi place mult perioada aceea aprilie- mai...E asa de placut, caldut si numai bine pentru plimbari :)

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Alexandra, am o mare banuiala ca ai sa-l prelungesti cu 2-3 zile.... :-)

    Da, aprilie-mai...natura reinvie, toate urmele de iarna au trecut si vara cu caldurile ei sufocante inca n-a venit. E o perioada in care exista schimbari rapide si nu ai timp sa te plictisesti. Acum mai multa vreme mergeam catre Caras-Severin, prin aprilie, ma uitam la dealuri si erau maronii. In zona n-am stat decât doua zile, ca aveam o treaba de serviciu, dar când m-am intors, pe acelasi drum, am avut surpriza sa constat ca totul e verde. A fost o experienta foarte placuta, peisajul s-a schimbat integral in 3 zile.

    RăspundețiȘtergere
  10. @Dragos: Exact, ai descris foarte frumos schimbarile prin care trece natura; de aici tot farmecul acelei perioade :)

    RăspundețiȘtergere
  11. deja? Vacanta placuta iti doresc :)

    RăspundețiȘtergere