14 feb. 2010

Wonderland

De ce Wonderland? Pentru ca toti visam, toti ne dorim mai mult, toti avem aspiratii, dorinte ascunse. Asa ca Wonderland este locul nostru personal, unde putem sa visam, unde totul este posibil...si mai ales locul in care nu exista dezamagiri. Sau mai bine spus, chiar daca suntem dezamagiti, gasim puterea de a merge mai departe, de a nu renunta sa avem incredere.

Astfel, Wonderland nu este un loc al imaginatiei, ci mai degraba locul in care ajungem daca invatam sa privim lucrurile cu mai multa speranta, sa avem mai multa incredere in noi si mai ales ca oricat de gri ar parea unele perioade , intr-o zi soarele va aparea si pe strada noastra.

Bine ati venit in Wonderland!!!

4 comentarii:

  1. buna buna...in sfarsit!wonderland...hmmm :) o sa privesc acest blog ca pe un taram in care sa evadem cand avem momente de indoiala, in care sa ne adunam puterile, un mic coltisor de rai creat de noi pentru noi si pentru ceilalti,nu? acest loc minunat sa ne ajute sa ne ridicam iar si iar...si daca apar nori si vine furtuna,nu stii niciodata ce se ascunde in spatele raului nu? poate ca de fapt e un bine ce nu este dus inca pana la capat! de multe minuni sa ai parte si lucruri incredibile sa se intample in viata ta pentru a descrie cat mai bine acest coiltisor de rai!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ai venit! Sper ca intr-adevar sa pot povesti multe intamplari frumoase aici, lucruri de suflet si sa aduc cat mai multe zambete.

    RăspundețiȘtergere