21 feb. 2010

Uneori...

Uneori mi-ar placea sa stiu ce va urma, mi-ar placea sa ma trezesc peste mult timp si sa descopar lucruri noi…Lucruri simple, dar frumoase, lucruri pe care de multe ori in goana nebuna de a realiza planuri marete, le ignoram. Lucruri care raspund la multe din intrebarile noastre, lucruri care ne fac sa fim mai optimisti, lucruri al caror sens suntem capabili sa-l intelegem doar in momentele noastre de liniste.. Alteori, mi-ar placea sa reiau unele lucruri exact din punctul in care au esuat si sa am puterea de a le duce pana la capat, de a privi zambind regretele de altadata.

Uneori mi-as dori sa fiu prietena buna cu timpul, pentru ca acel moment mult ravnit sa soseasca mai repede. Atunci nu as mai avea impresia ca unele zile se tarasc cu pasi de melc si ca timpul imi este potrivnic, ca el este vinovat pentru neputinta mea de a lasa in urma un bagaj in a carui greutate si dezordine m-am pierdut. Alteori, imi dau seama ca imi este prieten, pentru ca uneori ma apostrofeaza si imi spune: "uite, nu te mai gandi ca lucrurile sunt limitate. Urmeaza-ti intuitia, pornirile interioare, pentru ca doar de tine depinde sa realizezi ceea ce iti doresti. Zambeste, pentru ca poate in acea zi cineva care te priveste are nevoie de acel zambet, iar altadata acest zambet se va intoarce sub forma unui lucru simplu, care iti va lumina acea zi."

Un comentariu:

  1. ce frumos !! !

    ... da, poate unii au nevoie de zambetul nostru, iar noi ne incapatanam sa'l ascundem.. iar timpul.. eu prefer sa cred ca e aliatul meu..

    RăspundețiȘtergere