17 mai 2010

Un drum de dorinţe

Ceasul de alarmă, graba de luni dimineaţă. Stropi de ploaie, persoane mai morocănoase ca de obicei. Vecinul cu care mă intersectez în staţie cam de 2-3 ori pe saptămână. Un zâmbet fugar, o privire care poate caută încă un zâmbet. Aglomeraţia de la metrou, persoane ce îi studiază îndelung pe noii veniţi. Uneori e un moment de răgaz şi drumul cu metroul, un moment în care pot să visez fără să fiu întreruptă, un moment în care mă gandesc la ce s-ar putea întampla astăzi. Poate ceva nou, sau poate ceva care să mă facă să simt că sunt acolo unde trebuie. Dorinţa de a încerca ceva nou, poate chiar şi un drum nou. Asa că am coborât cu o staţie mai devreme şi am evitat drumul pe care îl făceam în fiecare zi. Aparent banal, doar un alt drum. Totusi, a fost mai mult de atât, a fost un fel de a-mi spune că fiecare dorinţă îşi are însemnătatea ei şi nu trebuie să o las sa se piardă, pentru că fiecare poate duce la ceva nou, la ceva special, iar mai apoi la o altă dorinţă. Poate la un drum de dorinţe în care fiecare oprire este o dorinţă împlinită, iar fiecare pornire o nouă dorinţă.

4 comentarii:

  1. in fiecare zi iti poti implini o dorinta, in fiecare zi ti se poate intampla ceva nou,....spre exemplu mie mia adus o prietena adevarata!! sper ca nu am realizat asta prea tarziu !! ;) :*

    RăspundețiȘtergere
  2. @Black Angel: Cred ca niciodata nu este prea tarziu pentru a-i arata unei persoane modul in care o pretuiesti :)

    RăspundețiȘtergere
  3. cum spuneam... mi-e frica sa nu fie prea tarziu.. daca mi-ai da "ciocanul peste degete" ;) , as fi mult mai linistit!!as fi impacat cu mine,...nu stiu daca ai citit mesajul..

    astept un semn...care sa imi demonstreze ca nu e prea tarziu !! cat de mic.... si "bau" e de ajuns!! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. @Black Angel: Daca azi e ziua pentru dorinte:P poate va veni mai tarziu si acel "bau" :) Putintica rabdare :D

    RăspundețiȘtergere