9 mai 2010

Riscul unei provocări...

În general o situaţie este fie albă, fie neagră. Nu putem spune că este gri, nehotărârea nu-şi are locul acolo unde chiar îţi doreşti ceva. Tot ce trebuie să vezi în astfel de situaţii este că trebuie să ai curaj să-ţi asumi orice risc. Eu sunt un risc, tu eşti un risc şi mai ales situaţia în sine. Ce poţi pierde mai mult de atât? Dar, ce poti câştiga? Trebuie să vezi că totul constă doar în riscul de a accepta orice provocare, fără să pui prea mult lucrurile în balanţă. Riscă orice ar fi, pentru ca în final va rămane măcăr mulţumirea că ai încercat.

3 comentarii:

  1. intotdeauna am pus totul in balanta...pantru a socoti factorii de risc ...
    numai ca ultima data ,erau asa de grei toti acei factori ca mi sa rupt balanta:*!! asa ca ..am riscat,poate riscul nu e chiar negativ cum credeam!! cred că e o provocare care merită să o accept !!! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Vezi tu...viata e o provocare. A face ceva ce cu final neasteptat, ineamna provocare. A face ceva cu final asteptat, inseamna monotonie.
    Cu cat avem curaj sa ne infructam din necunoscut, mai tarziu vom sti mai multe si vom dorii un alta provocare. Asa e a fost creeat omul.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Admin: Cred ca de multe ori, preferam monotonie...in cele mai multe cazuri, dar daca avem curajul sa riscam macar o data o sa ne placa gustul si apoi va deveni mai usor sa o mai facem si alta data :D

    RăspundețiȘtergere