1 mai 2010

I’m happy with…

Leapşă, leapşă de la NightOn…:) Mi se pare foarte interesantă, trebuie să scriu despre 10 lucruri care mă fac pe mine fericită. Hmmm, să vedem:

1. Prietenii: ei îmi fac intotdeauna ziua mai frumoasă, mă fac să zâmbesc, sunt alături de mine, sunt cei care mă impulsionează de multe ori şi mai ales cei cu care îmi place să-mi petrec timpul.

2. Familia: orice ar fi, părinţii sunt întotdeauna alături de mine să mă sprijine sau să mă mai tragă de mânecă din când in când. Iar fratele meu, este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei.

3. Muzica: nicio zi fără muzică. Oricare ar fi starea mea, întotdeauna există o melodie care să se potrivească .

4. Cafeaua de dimineaţă: face parte din ritualul de dimineaţă: o cafea bună, o melodie preferată şi de obicei o conversatie la telefon.

5. O carte: întotdeauna când vreau să mă deconectez, citesc. De cele mai multe ori carţile pot deveni adevărate surse de inspiraţie şi îmi plac foarte mult cele în care sunt reliefate aspecte psihologice.

6. Plimbările: îmi place sa descopăr locuri noi, să admir peisaje şi să gasesc locuri de suflet, în care să-mi placă să revin.

7. EL: se ştie el…modul sincer şi felul frumos în care mă surprinde.

8. Filmele: sunt tot un mod de deconectare, iar ca să-mi placă trebuie să găsesc acel ceva care să mă ţină în suspans până la sfârşit.

9. Rolele: mă bucur că în sfarşit s-a făcut cald. După o zi de lucru, o plimbare cu rolele mă relaxează, mi se pare cel mai bun mod de a-mi reîncărca bateriile.

10. Dulciurile: în special ciocolata. Întotdeauna păstrez loc şi pentru desert, iar cand sunt nervoasă sau obosită, ciocolata este remediul potrivit pentru a reveni la o stare mai bună.

Sunt curioasă cei face fericiţi pe: Akindofsth, Camelia, Black Angel si CosTin :)

7 comentarii: