30 mar. 2010

Zilele scorpionului



Puţin mai devreme, am fost întrebată de una dintre prietenele mele, dacă nu vreau un job part-time. Motivul: scorpionii sunt la mare căutare. Şi imi dă link către un job, unde la cerinţe este specificat “preferăm scorpionii”. Ne amuzăm noi şi îmi spune că poate o să aplice, iar când va fi întrebată de zodie, le va spune că toata ziua are un scorpion pe cap şi că o sa primească îndrumări bune. Ei menţionează asta la spirit de echipă, dar oare ştiu ca de multe ori scorpionii sunt introvertiţi sau uită de ceilalţi, doar ca să se afirme ei? Bineînteles, nu trebuie să fii scorpion ca sa faci asta sau ca să ai spirit de echipă.

Totuşi..asta e ultima modă? Să fii angajat în funcţie de zodie? De când s-au apucat angajatorii să fie interesati de zodie? Ştiu, se spun multe despre scorpioni: că sunt ambiţioşi, competitivi, că nu renunţă niciodată la ceea ce-si propun, că zicala care li se potriveşte este : “scopul scuză mijloacele”. Acestea să fie motivele pentru care sunt interesaţi de scorpioni? Adică, ma gandesc că dacă vrei să munceşti şi să te faci remarcat, o faci oricum, indiferent de zodie.

10 comentarii:

  1. Mi s-a parut tare asta cu zodia ,daca ma intreaba la interviu ce zodie sunt, voi spune ca sunt "gemeno scorpie" =))....
    Eu cred ca au un sef care e scorpion si care isi doreste ca toti angajatii sa ii semene, o sa iasa un intreg razboi printre atatia scorpioni:))

    RăspundețiȘtergere
  2. ....mai stii!!! tot e posibil.. :) :) :) :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @Iiona: Razboi intre scorpioni?:)) Nici nu vreau sa ma gandesc ce "paruiala" ar iesi :))

    RăspundețiȘtergere
  4. oo super..a dat norocul peste mine..cai dee! sunt scorpion.

    RăspundețiȘtergere
  5. pai, o fi veun angajator care a avut experiente placute cu scorpioni:D

    RăspundețiȘtergere
  6. tare asta! inca nu am mai auzit asa ceva..

    deci.. daca sunt scorpion am mai mari sanse sa ma angajez :)) ?? ?

    8-| ce oameni ...

    RăspundețiȘtergere
  7. @Ioana: Din cate am auzit, se pare ca da :) Daca o sa mai intalnesc astfel de anunturi, o sa aplic sa vad reactia lor cand aud ca sunt scorpion.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sub nici o formă nu m-aș angaja la un angajator atât de idiot care crede că ziua în care m-am născut are vreo influență asupra competențelor mele profesionale.

    M-aș duce la interviu și aș face mișto de ei și apoi le-aș spune că-s cretini.

    RăspundețiȘtergere
  9. @Zergu: Buna ideea ta :) Chiar merita asta:)) ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. gemenii sunt ratati rau ! :| scorpionii sunt cei mai buni \:d/

    RăspundețiȘtergere