10 dec. 2011

Maturitate vs. Imaturitate



"Femeile imature îşi păstreaza agenda complet goală şi asteaptă să le sune un bărbat. Femeile mature îşi fac propriile planuri şi îi spun cu graţie bărbatului pe care îl apreciază că este binevenit în acele  activităţi la care doreste să participe. Femeile imature vor să-l controleze pe bărbatul din viaţa lor.Femeile mature ştiu că, dacă bărbatul este cu adevărat al lor, controlatul este absolut inutil. Femeile imature îl "verifică" pe bărbatul care nu le-a sunat.Femeile mature sunt prea ocupate ca să observe că el nu a sunat. 

Femeile imature încearcă să "înlănţuiască" un bărbat utilizand sexul. Femeile mature ştiu că numai sex-appealul de tip mental poate determina un bărbat să vrea să te "înlănţuiască" el pe tine. Femeile imature falsifică manifestările plăcerii sexuale, ori aşteaptă cuminti să termine barbatul ceea ce face el acolo în mod egoist ori prostesc...Femeile mature, în aceeasi situaţie, spun "Opreşte-te", se ridica, se îmbracă şi pleacă.

Femeilor imature le este frică de perioadele în care sunt pe cont propriu.Femeile mature apreciază aceste perioade şi le utilizează ca timp preţios, în care poţi realiza mari progrese personale.

Femeile imature ignoră "băieţii buni". Femeile mature ignoră "băieţii răi". Femeile imature îl pot aduce pe un bărbat la orgasm, femeile mature îl pot aduce pe barbat acasăFemeile imature sunt permanent îngrijorate ca nu sunt suficient de frumoase sau bune pentru un anume bărbat. Femeile mature ştiu ca sunt suficient de frumoase sau suficient de bune pentru oricare bărbat. Femeile imature încearcă sa monopolizeze tot timpul bărbatului lor. Femeia matură realizează că îi poate oferi liniştită spaţiul de care are nevoie unui barbat - asta va face timpul petrecut apoi în cuplu chiar mai plăcut şi special - şi pleacă să se distreze cu proprii prieteni. 

Femeile imature sunt rănite de un bărbat şi-i fac pe toti ceilalţi bărbaţi să plătească păcatele aceluia. Femeile mature ştiu ca acela a fost doar UN bărbat.Femeile imature se indrăgostesc şi vanează obiectul afecţiunii lor până în pânzele albe, ignorând toate semnalele pe care le primesc şi toate  realitătile care nu se potrivesc cu iluziile lor dragi. Femeile mature ştiu că, uneori, cel pe care îl iubeşti nu te poate iubi pe tine şi  îşi  văd de viaţa lor mai departe, fără amăraciune şi furie."

4 comentarii:

 1. e diferenta doar cu litera"i";))

  RăspundețiȘtergere
 2. @Cypy: Da, un "i" care inseamna foarte mult in acest caz.

  RăspundețiȘtergere
 3. femeile imature nu au destula rabdare, ceea ce justifica tot ceea ce ai prezentat atat de sincer si obiectiv

  femeia matura stie perfect ceea ce este si ce poate oferi, neasteptand absolut nimic " in exchange/ return "

  femeia matura, chiar daca stie ca nu e iubita isi pastreaza privirea si atitudinea demna si merge mai departe, stiind cat se poate de bine ca ce i se cuvine, doar intarzie sa apara

  femeia matura stie ca e matura si se comporta in consecinta

  si pentru ca e Craciunul iti fac cadou o felicitare de sezon

  http://smilebox.com/playBlog/4d6a67354d7a51794e54453d0d0a&blogview=true

  (www.ruthal.blog.com)

  RăspundețiȘtergere
 4. Foarte interesante completarile tale :)

  Mersi mult pentru felicitare :)

  RăspundețiȘtergere