13 sept. 2010

Zâmbete diferite...

Oglinzi paralele…Zâmbete diferite…Şi totusi, ambele îmi aparţin.

Un zâmbet jucăuş, care are la bază siguranţă, plăcere, convingerea că pentru mult timp va exista încă un element care să surprindă…E un zâmbet ce nu se ascunde, tocmai pentru că pot fi eu în orice moment.

Celălalt zâmbet e plin de dorinţă…E un zâmbet ce revine în fiecare moment în care îmi dau seama că mă intrigă, un zâmbet mereu provocat, dar care triumfă de fiecare dată când celalalt se lăsa descoperit într-un mod frumos şi intenţiile stiu să fie înţelese.

Imi place ce privesc în fiecare oglindă…Pentru un moment zâmbetele se întrepătrund şi rămâne doar întrebarea: care va domina ? Cum pot să-mi dau seama care zâmbet vreau să-l păstrez?

Este posibil să ne placă două persoane la fel de mult, în acelaşi timp? Dacă în ambele cazuri există acel “ceva” cum reuşim să alegem?

15 comentarii:

  1. "Un zâmbet jucăuş, care are la bază siguranţă, plăcere, convingerea că pentru mult timp va exista încă un element care să surprindă…E un zâmbet ce nu se ascunde, tocmai pentru că pot fi eu în orice moment." Clar e cel pe care l-as alege. Cel mai important element care ma face sa afirm asta e:"tocmai pentru că pot fi eu în orice moment." E Zambetul ideal dupa parerea mea. E atat de important sa poti sa fii tu mereu, doar asa pot fii convinsa ca sunt cu adevarat in formula corecta. Dorinta...se pierde cand se descopera si alte elemente, dar faptul ca exista siguranta, placerea, dar si "un element care sa surprinda" in combinatie cu sansa de a fi tu insati, acest zambet apare foarte rar si merita pretuit... I wish to be that lucky! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. care oglinda iti place mai mult, pe aia o alegi. Dar e posibil sa iti placa doua persoane ,la fel de mult in acelasi timp ? sau e o impresie? sau poate doar o dorinta?

    RăspundețiȘtergere
  3. @Roxana: :) Imi place argumentarea ta :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Black Angel: Pai...tocmai asta e: iti plac ambele zambete si nu poti sa-ti dai seama care iti place mai mult si sa alegi atat de usor :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Hmmmm....intrebarea asta cred ca am mai vazut-o pe aici...

    Nu cred ca ar putea sa ne placa doua persoane la fel de mult in acelasi timp. Dar ar putea sa ne placa doua persoane in acelasi timp in mod diferit, sa le admiram pentru calitati diferite si care e posibil sa nu poata fi comparate. Cum reusim sa alegem? In general nu prea reusim....

    RăspundețiȘtergere
  6. @Dragos: Hmmm..nu stiu exact daca am mai pus aceasta intrebare. :D

    Cred ca ai dreptate: nu reusim sa alegem. Mi se par destul de incurcate lucrurile: adica da, stii pentru ce iti place fiecare, dar nu stii care iti place mai mult. Jocul pare sa fie destul de confuz :D

    RăspundețiȘtergere
  7. cred ca lasam viata sa aleaga pentru noi...asteptam sa se intample ceva ..eu asta fac!

    RăspundețiȘtergere
  8. @4tiro: Interesant...Dar cum putem avea incredere ca viata poate duce la cea mai buna alegere? :D

    RăspundețiȘtergere
  9. eu una am..cred cu desavarsie ca fiecare dintre noi are deja destinul "scris in stele"..
    undeva ,acolo sus cineva stie mai bine..:D

    RăspundețiȘtergere
  10. Atat timp cat e vba de zambete, toate bune :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu mi s-a intamplat, dar in acest caz l-as alege pe cel care ar da de inteles ca sentimentele sunt reciproce, care s-ar purta mai frumos cu mine.:)

    RăspundețiȘtergere
  12. Cred ca cel mai bine ar fi sa alegi cu sufletul si zambetul "care nu se ascunde" are de castigat mereu in fata celui "plin de dorinta",pentru ca dorinta cu timpul poate disparea...

    RăspundețiȘtergere
  13. @Nice: Da, ai dreptate...conteaza foarte mult ca sentimentele sa fie reciproce :D

    RăspundețiȘtergere
  14. @Dream: Multumesc pentru sfat :) Asa o sa incerc sa fac :D

    RăspundețiȘtergere